ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

کرونا ویروس در چه مدت زمانی با نور خورشید غیرفعال می‌شود؟

بر اساس نتایج تحقیقات جدید محققان هنگ‌کنگ در شرایط آزمایشگاهی و با شبیه‌سازی نور خورشید مشخص شد، افزایش دما موجب کاهش فعالیت کروناویروس جدید شده و این ویروس به مدت 30 دقیقه در دمای 56 درجه سلسیوس و به مدت پنج دقیقه در دمای 70 درجه سانتی‌گراد غیرفعال می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۸ - ۰۶ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 May 26
کد خبر: ۴۳۸۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، تحقیق جدید محققان مرکز ملی تجزیه‌وتحلیل و پیشگیری بیودفنس (Biodefense) نشان می‌دهد که نور طبیعی خورشید می‌تواند به‌سرعت عامل بیماری کووید-19 را روی سطوح غیرفعال کند.

 

در این تحقیق برای ارزیابی تاثیر نور خورشید بر عامل بیماری کووید-19 از شبیه‌سازی نور خورشید بر سطوح آلوده شبیه‌سازی با بزاق انسان با غلظت بیشتر ویروس و همچنین محیط کشت ویروس استفاده‌شده است. این موارد آلوده بر روی سطح استیل در محیط شبیه‌سازی‌شده نور خورشید در مدت‌زمان‌های متفاوت از دو تا 18 دقیقه قرار گرفتند تا مدت‌زمان غیرفعال شدن کروناویروس مشخص شود.

 

در این تحقیق برای مقایسه تاثیر نور خورشید بر غیرفعال کردن ویروس کووید-19، نمونه‌های آلوده در خارج از محیط شبیه‌سازی‌شده با نور خورشید نیز به مدت 60 دقیقه قرار گرفتند.

 

نتایج نشان داد بزاق خشک‌شده روی سطح استیل در محیط شبیه‌سازی‌شده با آفتاب نیمروز تابستانی 90 درصد عفونت ویروسی را در 6.8 دقیقه و در محیط کشت ویروسی در مدت‌زمان 14.3 دقیقه غیرفعال می‌کند. اما در مدت‌زمان 60 دقیقه، آلودگی ویروسی سطوحی که در معرض نور خورشید قرار نداشتند، صفر بود.

 

میزان غیرفعال سازی ویروس کووید-19 در بزاق شبیه‌سازی‌شده دو برابر بیشتر از محیط کشت بود. بااین‌حال، محققان می‌گویند مشخص نیست که غلظت ویروسی در بزاق شبیه‌سازی‌شده بیانگر میزان آلودگی در بزاق فرد آلوده است یا خیر.

 

محققان هشدار دادند، این نتایج خبر خوبی است اما تصور نکنید ماه‌های تابستان امن‌تر خواهد بود.

 

محققان خاطرنشان کردند: نور خورشید به دلیل اینکه منبع طبیعی ویتامین D است در سلامت افراد ازجمله افزایش مقاومت در برابر بیماری‌های عفونی نیز مهم است.

 

به دلیل اندک بودن تحقیقات در زمینه بیماری کووید-19 آزمایش‌های بالینی در اسپانیا و فرانسه آغاز شدند تا میزان تاثیرگذاری ویتامین D را در مقابله با بیماری همه‌گیر کنونی بیابند.

 

انتظار می‌رود نتایج قطعی هر دو تحقیق در جولای 2020 ارائه شود. در حال حاضر، همچنان باید مراقب سلامت خود و اطرافیان خود باشیم.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر